14 Nisan 2011 Perşembe

Online Alışveriş Sitesi; 212 Fashion

Az önce tesadüfen facebook reklamlarıyla  keşfettiğim bir online alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum size. Beliki bilenler vardır aranızda ama, benim gibi haberi olmayanlar için güzel bir site. Adı 212 fashion. Gerek tasarımı gerek de birbirinden şık ürünleriyle benim kalbimi fethetti şimdiden.Türkiye’de satışı olmayan dünyaca ünlü markaları ülkemize getiren sitede aynı üründen sadece 5 adet var.  Ayrıca 48 saat içinde gerçekleşen  hızlı teslimat güvencesi bulnuyor.

  Abiye ve günlük kullanabileceğiniz ürünlerin yanında,  birbirinden şık aksesuarlar da var sitede. Kadınlar kadar çok seçenek olmasa da erkek giyimi ve aksesuarlarında da oldukça kaliteli ve güzel ürünler var. İsterseniz laf daha  fazla uzatmadan sizi 212 fashion'a alalım :)










3 yorum:

Unknown dedi ki...

şu karpuz kollu boleromsu şeye bayıldım da sanki daha iyi bir bayan model bulabilirlermiş suratı fazla donuk kaçmış yahuu :)
sevgiler <3

Moda Modunda (Ebru S.) dedi ki...

Ben de çok beğendim onu, zaten en beğendiklerimi koydum :) Model konusunda aynı fikirdeyim seninle, özellikle sarışın olan bildiğin yaşlı duruyor :)

Adsız dedi ki...

hmm hemen göz atalım o halde :)